domingo, 4 de noviembre de 2007

TROFEU FEDERACIÓ CATALANA

El 3 de novembre va tenir lloc a les instal·lacions esportives Mundet de Barcelona el trofeu,categoria cadets, Federació Catalana de Judo puntuable per al campionat Villa Madrid. Dos judokes van representar el nostre club: Aleix Gubern i Hèctor Andreu, amb uns bons resultats. Aleix va quedar 1r classificat en la categoria de + 81 kg i Hèctor va quedar classificat en 4r lloc en la categoria - 55Kg

Aleix va realitzar quatre combats espectaculars, guanyats tots per Ippon sense arribar a consumir el temps.
Hèctor va realitzar quatre combats dos dels quals va guanyar-los per Ippon. Els altres dos, malgrat portar una avantatge per wazari, i una clara superioritat en Te waza (tècniques en peu) , els va perdre per abandonament en Ne waza (tècniques en terra) a conseqüència d'una tècnica d'escanyament.