domingo, 16 de diciembre de 2007

CLASSE DE TAMBO JITSU







El dissabte 15 de desembre l’ Albert va participar, juntament amb els antics companys de dojo, ara monitors del Club Jiu Jitsu Palafolls, Joan Enric i Toni en una classe de tambo jitsu impartida pel sensei Pau Ramon Planellas 6è dan yoshin-ryu Tanbo Jutsu , 6è dan Ju Jutsu (FINTJ) i 6 è dan Tai Jitsu, entre altres títols, al seu dojo a Barcelona.
El tambo jitsu és una disciplina dedicada a l’estudi de les tècniques de lluita amb un pal curt (d’uns 40 cm), procedents del jiu jitsu tradicional.
La classe va resultar molt amena i ens va permetre descobrir en el mestre Pau Ramon una persona molt agradable i humil i, per descomptat, amb grans coneixements marcials.
A tots el companys cal dir que en aquest dojo s’imparteixen regularment classes d’aquesta disciplina, o especialitat de jiu jitsu, un dissabte cada mes. És possible assistir ocasionalment, sempre que es desitgi amb un preu de 12 € per classe i, així mateix, també es possible federar-se i assistir de forma regular per tal d’anar obtenint els successius kyus.
L’experiència va resultar molt interessant i, per això, volem animar als companys a provar-ho.

No hay comentarios: