domingo, 27 de enero de 2008

RANKING CATALÀ CADETS

El 26 de gener va tenir lloc a les instal·lacions Mundet a Barcelona el Ranking Català Cadets, classificatori per al Open Estatal Cadets a Madrid, on van participar els nostres judokes Aleix Gubern i Hèctor Andreu. Aleix va quedar primer classificat, al guanyar tots quatre combats per ippon, i properament marxarà cap a Madrid amb la selecció catalana. Hèctor després de guanyar dos combats per ippon, va arribar a les semifinals on va perdre contra Víctor Garcia, de la selecció espanyola, classificant-se en quart lloc.
Els nostres companys van poder comptar en aquesta ocasió amb la companyia, per primer cop després d’una llarga absència, del nostre instructor i amic Juan Luna.

Tots desitgem els millors resultats per a Aleix a Madrid i l’encoratgem a aconseguir-los. Ànims Aleix !!!
Mireu més avall un parell de vídeos d’uns combats molt, molt ràpids

4 comentarios:

club judo blanes dijo...

Lamento la qualitat dels videos, però anirem millorant !!

Dima.. dijo...

Déu meu, quins combats, la veritat es que son molt makos els dos, sino m'ekivoco un tani otoshi de l'Hector, oi? i la tecnica especial de l'Aleix amb gairebé un 100% d'efectivitat. M'encanta.
SOU ELS MILLORS NOIS!!!

Dima.. dijo...

Por lo visto tenemos un equipo de redaccion tan entregado que no descansa ni sikieralos domingos...jejjeje
P.D. No pasa res Albert, la qalidad es lo de menos, el que importa es que tenim una pagina com deu mana. Uns redactand i altres felicitand. Es genial!

Unknown dijo...

vull felicitar tant a l'Aleix com a l'Hector per el seu treball el dissapte i les ganes de treballar que tenen, Anims!!!!