jueves, 24 de julio de 2008

NOU MONITOR OFICIAL DE JUDO


Unes 40 persones van prendre part en el Curs de Monitors de Judo organitzat per la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades entre els mesos d'abril i juliol, amb una duració total de 120 hores lectives.

El curs es va dividir en dues parts. La primera, realitzada a distància, es va centrar en les assignatures comunes per a tots els inscrits, com ara Psicologia, Pedagogia i Dinàmica de Grups, Anatomia i Fisiologia Aplicada, i Educació física. Per contra, la segona part de la formació es va realitzar de manera presencial a la localitat de Caldes d'Estrac (Maresme) entre els dies 1 i 9 de juliol, i va servir per a impartir les assignatures específiques que podien triar els alumnes, com Ne-Waza i la seva didàctica, Nague-Waza i la seva didàctica, Kates i la seva didàctica, Defensa Personal, Història i Filosofia del Judo, Jocs Aplicats a l'ensenyament del Judo, i Organització Esportiva i Arbitratge.

Una d’aquestes persones va ésser el nostre company Alberto Garcia, el qual va superar el curs i ha obtingut el títol oficial de Monitor de Judo. Cal reconèixer que Alberto aquesta temporada ha realitzat un gran esforç, ja que a més de fer-se càrrec de les classes dels dos primers grups de Blanes, també es va responsabilitzar del Club de Judo de Palafolls, en absència de Juan Luna i, al final de temporada, a conseqüència de l’accident patit pel monitor del Club Judo la Selva, d’Hostalric, també es fa fer càrrec d’aquest. I això per no dir que aquest no ha estat l’únic títol oficial aconseguit per Alberto en aquesta temporada, ja que també va realitzar els cursos d’oficial d’organització esportiva i jutge àrbit. En definitiva, Alberto t’has guanyat unes merescudes vacances, cuidat molt i descansa que et necessitem en forma al setembre, i ... MOLTES FELICITATS !!!!

No hay comentarios: