martes, 7 de abril de 2009

3r RANKING CATALÀ INFANTIL




El passat 4 d'abril al pavelló Mundet de Barcelona va tenir lloc el 3r ranking català en la categoría infantil. Pel nostre club va participar Martí Andreu (-46Kg) i Gerard Estevez (-66Kg). Martí va perdre el primer combat però va tenir opció a repesca i va lluitar en un disputat combat que també va perdre. Gerard va perdre el primer combat, però a conseqüència d'un cop a l'espatlla va tenir que abandonar la competició, amb el que no va poder tornar a lluitar.



Malgrat aquests resultats, el nostres joves judokes van "posar tota la carn al foc" i van lluitar amb molta empenta i ganes, i això és el que cal valorar positivament. Felicitats i ànims a la propera.






Cal dir que Gerard es recupera de la seva petita lesió que sembla no tindrà conseqüències i després de les vacances de setmana santa el tindrem novament entrenant amb nosaltres.

1 comentario:

Unknown dijo...

Encara que no entenc gens de judo, si que se que el dissabte tan en Gerard com en Martí van fer un gran esforç anant a Barcelona amb totes les ganes i la il·lusió.
Felicitats a tots dos!!