domingo, 26 de octubre de 2008

EN JORDI ROSADO AL CIUTAT DE GIRONA

El dissabte 25 d'octubre va tenir lloc el 18 trofeu internacional ciutat de Girona amb una participació de 17 clubs de França, 1 Irlandès, 1 de Monaco, 1 Andorrà, 17 Espanyols i 20 de Catalunya.

Del nostre club l'unic participant va ser en Jordi Rosado que després de molt de temps amb el kimono penjat i sense el rodatge de competir, té ganes de tornar a estar a tope!!! i va pujar per començar a agafar rodatge.

El primer combat ja va començar amb mala sort ja que es va enfrontar amb un noi del equip nacional, va ser un combat ràpit i amb molts nervis.

El segon ja una mica més centrat i amb les coses més clares va poder treballar més amb un noi cadanec afincat a Toluse , però va tenir la mala sort que el van "trincar" amb juji-gatame.

Com rodatge va esta be , entrar un altre vegada en el mont de la competició i el retrobament de vells companys de tatamis va ser el millor .

Ànims i fins la propera!!!!!

Desde aquí volíem felicitar als amics Joan Tur, abans del Pineda i ara del Louis, i en Marc Dailos del Nova Unió de Lloret per la feina feta i la seva constància.











1 comentario:

Dima.. dijo...

anims Jordi!!! Hem d'entrenar mutuament per posarnos a l'altura eh!