viernes, 21 de noviembre de 2008

CAMPIONAT D'EUROPA DE JUDO VETERANS

Com tots sabeu nostre company i entrenador David Viladomiu va participar al Campionat Europeu de Judo Veterans que va tenir lloc a Praga durant els dies 13 al 16 de novembre. David va competir en la categoria M3 en – 81 kg . No va tenir massa sort, ja que només va poder fer un combat contra un judoka italià, Marco Accadi, que va perdre per wazari i no va tenir possibilitat de repesca. Tampoc altres vells coneguts del nostre club, que el van acompanyar en l’aventura, van tenir gaire sort però, segons David l’experiència val la pena, van poder gaudir d’un bon ambient amb la companyia dels amics i les seves parelles en una ciutat de bellesa indiscutible.
Malgrat que els resultat esportius no han estat els desitjats estem orgullosos de poder entrenar amb David, qui ha demostrat tenir el nivell i el valor necessari per anar a una competició internacional d’aquesta categoria.