martes, 8 de diciembre de 2009

TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE TOTANA







Aquest dissabte 5 de desembre va tenir lloc a la població murciana de Totana aquest trofeu internacional de judo puntuable per al campionat d'Europa. Van assistir uns tres cents judokes de la categoria cadet, entre ells el nostre company Dani López en la categoria de + 90kg, que havia estat seleccionat per la selecció catalana de judo a conseqüència dels seus resultat en el ranking anterior.

Dani va tenir una excel·lent actuació i va aconseguir el tercer lloc al podi. El primer combat el va tenir contra J. Manuel Almenzar (Múrcia) al que va guanyar per ippon. En el segon combat va tenir com a oponent a P. Nara Jauregui (Madrid) al que també va guanyar per ippon. Aquests resultats el van portar a lluitar en la semifinal contra X. Izaguirre (selecció espanyola), que finalment quedaria campió de la categoria, amb el que va perdre per ippon. A la repesca va lluitar pel tercer lloc amb S. Selles (València) al que va guanyar per ippon.

Des del nostre blog volem felicitar efusivament a Dani per aquests magnífics resultats. Segueix així Dani !!!!!




1 comentario:

Hector Andreu dijo...

Moltísimes felicitats per aquest merescut tercer lloc Dani!!
Increïble nanu! Estic desitjan que m'expliquis com va anar i com va ser els combats. Segueix així i serà una temporada plena de bons èxits. Has d'aconseguir plaça per al campionat d'Espanya! Ànims :)

Hector