domingo, 11 de mayo de 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET/INFANTIL



El 10 de maig va tenir lloc a les instal·lacions Mundet a Barcelona el campionat de Catalunya en les categories cadet i infantil. En modalitat cadet, que va tenir lloc al matí, va participar Hèctor Andreu, en la categoria de menys de 55 Kg que va quedar 5è classificat, i Aleix Gubern, en la categoria de més de 81 Kg que es va proclamar CAMPIÓ DE CATALUNYA.
Aleix, que portava força temps sense entrenar a conseqüència de dues lesions (genoll i turmell del peu contrari) va lluitar en unes condicions físiques poc apropiades però va demostrar en tot moment un esperit de lluita i sacrifici que va aconseguir emocionar a tots els que el van acompanyar. El seu merescut triomf va ésser sens dubte la conseqüència del treball i la preparació de tota la temporada, però sobre tot de la tenacitat i valor que va demostrar el passat dissabte sobre el tatami, quan va saber treure les forces d’allà on gairebé ja no quedaven.
Des d’aquí vagin les nostres felicitacions més sinceres pel nou campió de Catalunya, que constituirà un exemple per a tots nosaltres.
Per la tarda va participar, en la categoria infantil més de 66 Kg, Daniel López, que va aconseguir classificar-se en 3r lloc i fer-se així un lloc al podi d’honor.


Desitgem a Aleix molta sort en el proper campionat d’Espanya i, sobre tot, que es recuperi aviat de les seves lesions.
Més avall podeu veure el video de la emocionant final d' Aleix

4 comentarios:

HECTOR dijo...

Aleix ets un krak !!!
tuu mereixess speruu k vagii b a MURCIAA ... k sapiguen k ets de JUDO BLANES
a kuidarseee.

ALEIX dijo...

Ens sentim molt orgullosos de tenir un Campió de Catalunya a la família !!! Disfruta del moment i passa-t'ho molt bé a Murcia!!
Molts petonets de la teva "tieta estimada", el tiet Xavier i el peque !!!!

Miquel Riera dijo...

Felicitats Aleix , i a tots els judoques del Judo Blanes que l'heu ajudat a arrivar tant amunt.

Francesc Viera dijo...

Molt bé nano, bon ne waza, ben aguantat i felicitats.
Sempre es un orgull tenir campions al club i també la cantera de judoques que creixen a Blanes.
¡¡¡Felicitats i gaudèix del moment!!!!