martes, 27 de mayo de 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

El dissabte 24 de maig al mati Aleix Gubern competia al campionat de Espanya categoria Cadet +de 81 kg, que va tenir lloc a Puente-Pacheco (Murcia).

La veritat que el sorteig no era gaire favorable però va saber fer el seu paper molt merescudament.

En el primer combat contra JULEN EIZAGUIRRE del Pais Vasc la veritat que ho va fer molt be i desprès de la seva Maki-komi ja coneguda va guanyar el combat en osaekomi.

El segon va tenir que enfrontar-se amb el guanyador d’enguany el Gallec DANIEL MAQUIEIRA que desprès d’una parell de atacs de l’Aleix va poder fer lluir la seva ja coneguda Te-Goruma.

I a la repesca es va trobar a l’Aragones SERGIO BISTUER que desprès d’uns minuts molt emocionats va tenir mes sort que l’Aleix i va poder seguir endavant amb el campionat.

En definitiva un paper molt correcte per el nostre millor competidor, i encara mes si tenim en compte l’any de lesions que esta petin, moltes gràcies per tot i ànims per seguir endavant.




2 comentarios:

albert andreu dijo...

ÀNIMS ALEIX QUE HO FAS MOLT BÉ !!!

ALEIX dijo...

MOLTES GRÀCIES A TOTS, M'HEU AJUDAT MOLT TANT EN ELS ENTRENAMENTS COM AMB ELS ANIMS QUE EM DONEU. TAMBE VULL DONAR LES GRÀCIES A EN RAUL PER FER.ME COSTAT EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE MURCIA. GRÀCIESSSSSS.