martes, 24 de junio de 2008

FESTA FI DE TEMPORADA























El divendres 20 de juny va tenir lloc l’examen de kyus, on els nostres judokes van poder demostrar davant dels pares allò que havien après durant el curs i alhora obtenir un nou cinturó cada any de color més fosc. Felicitats a tots per la seva actuació ja que tots van aprovar la prova.

Al vespre, judokes i família van celebrar el sopar de fi de temporada, on es va fer entrega d’un judogui nou a tots els nens, que anava bordat sobre les espatlles amb el logotip de “blanes sport turism”, com a conseqüència de les bones gestions fetes pel nostre president, Raúl Rodriguez, amb l’ajuntament de Blanes per tal de poder obtenir una esponsorització.
Així mateix, el club va fer entrega dels diplomes i nous cinturons a tots aquells que s’havien examinat, i trofeus personalitzats als judokes més destacats durant aquesta temporada (Aleix Gubern, Daniel López, Gerard Estevez, Martí Andreu i Hèctor Andreu) i diverses plaques commemoratives a Juan Luna, Xavier Linares i David Viladomiu, així com altres regals per a diversos col·laboradors del club durant tot aquest any.


Com a cloenda i en reconeixement de l’esforç fet pels professors durant aquesta temporada, els alumnes i les seves famílies van obsequiar a Juan Luna amb un quadre amb fotografies dels alumnes i activitats d’aquesta temporada i a David, Alberto i Raúl amb un esportiu rellotge.
Com cada any la trobada va resultar molt animada i alegre, anunciant com ja és tradicional, l’entrada de l’estiu. Que gaudiu d’un bon estiu !!!


4 comentarios:

Cari dijo...

Raul moltes felicitats, el sopar ha estat un èxit i això vol dir que has fet tot un esforç per organitzar i coordinar tota la festa: regals, trofeus.... Molt bé i moltes gràcies.
Cari

HECTOR dijo...

Gràcies per el fantàstic sopar ..
i per tots aquets moments que han fet possible que el nostre club tiri endavant.
Hector

albert andreu dijo...

Raúl, també jo vull aprofitar per felicitar-te. No tan sols pel sopar, que efectivement va ésser un èxit, sinó per ser un gran president i una gran persona. Has sabut portar el club en un moment prou difícil, i no t'has limitat a tirar endavant, has aconseguit molts èxits en la teva gestió. Sens dubte hauràs dedicat molt del teu temps lliure, moltes il·lusions i molts esforços personals, i calia reconèixer públicament (ni que sigui mitjançant aquest blog) el valor de la teva tasca. Gràcies per tot.

Aprofito, així mateix, per agrair la seva labor com a professors a Alberto i David,i per enviar una abraçada virtual a Juan.

MOLT BON ESTIU !

Unknown dijo...

Moltes gràcies a tots per tot, això sense la colaboració de tots vosaltres seria molt dificil, i encara més en una temporada tant "moguda" .

Bon estiu familia!!!!!!!!!!!!