miércoles, 2 de julio de 2008

CAMPIONAT DEL MON DE VETERANS






Fa pocs dies va tenir lloc a Brussel·les el WORLD JUDO MASTERS 2008 ( campionat del món de Judo Veterans, en el que va participar el nostre company David Viladomiu el qual va quedar 9è classificat en la categoria – 81 Kg del grup M3. MOLTÍSSIMES FELICITATS DAVID !!!!
David va anar a Brussel·les acompanyat de la seva dona, però també d’altres judokes vells coneguts i amics del nostre club amb les seves parelles, que van obtenir els següents resultats:
Pedro Carpintero 5è classificat – 90 Kg del grup M6, Rafa Murillo 5è classificat – 73 Kg del grup M5 i Ignacio Hernandez 7è classificat – 81 Kg del grup M6. Moltíssimes felicitats a tots !
Segons ens comenta David l’ambient de la competició va ésser de respecte i camaraderia i la experiència molt gratificant per a tots. Pot ser, en un futur, alguns dels nostres ara joves judokes seguiran les petjades d’aquests veterans. Tan de bo !

2 comentarios:

Unknown dijo...

Moltes felicitats David !!!!! i tambe a els altres companys de tatami,i ja sabeu a partir de setembre a tope que el Europeu de Novembre ja està aqui.

HECTOR dijo...

MOLTES FELICITATS DAVID!!!
DONCS SI, ARA TOKA ENTRENAR FORT K SAKOSTA UNA NOVA TEMPORADA, PLENA DE BONS RESULTATS...