domingo, 9 de noviembre de 2008

RANKING CATALÀ CADETS

Aquest dissabte 8 de novembre es va celebrar al recinte Mundet el 1r ranking de la federació catalana de judo categoria cadets en el que van competir els companys Hèctor Andreu i Dani López.
Hèctor va lluitar quatre combats, en la categoria de menys de 60 kg, , guanyant dos per ippon. Va perdre altres dos, en els darrers segons de combat, quan portava aventatge de yuko i havia dominat en tot el combat. Un cop de mala sort !
Dani sí va aconseguir pujar al podi al quedar en 3r lloc a la categoria de més de 81 kg després de lluitar en tres combats i resultar guanyador per inmobilització en un d'ells.
Molt bé a tots dos i endavant que la temporada és llarga i esteu, tot just començant !
Més avall podeu veure un parell de videos amb un retall de la intervenció dels nostres judokes.