domingo, 16 de noviembre de 2008

RANKING CATALÀ INFANTIL

El dissabte 15 de novembre va tenir lloc a les instalacions Mundet de Barcelona el 1r rànking català de judo infantil. Van competir els nostres companys Martí Andreu, en la categoria – 46 kg, i Gerard Estevez, en la categoria – 66kg. Per a tots dos va ésser la seva primera competició seria i malgrat els molts nervis, aquest joves judokes novells van realitzar una bona actuació, encara que cap dels dos va poder fer podi.
En Martí va realitzar tres combats, un d'ells el va guanyar per ippon de seoi nage i els altres els va perdre per només aventatge de yuko i de koka, esgotant tot el temps de combat.
En Gerard va realitzar tres combats dels que va guanyar un per ippon d'inmovilització. Va arribar a lluitar per bronce, malgrat que en aquesta ocasió no el va poder aconseguir. A la propera serà !
cal reconèixer l'esforç dels dos companys que va ésser capaços de controlar els nervis (segur que la propera ocasió els resultarà més fàcil) i van sortir al tatami amb esperit de lluita. Endevant nois !!!