lunes, 3 de noviembre de 2008

TROFEU VILLA DE AVILES 08










Prop de 400 judokes júnior i cadet, i uns 250 infantils i alevins, es van trobar aquest cap de setmana en la ciutat asturiana d'Avilés, per disputar la vuitena edició del Trofeu “Villa de Avilés”
Els competidors, a més de la comunitat asturiana, van acudir des de Valladolid, Coimbra (Portugal), Granada, Cantabria, Burgos, Alacant, Lleó, Múrcia, Salamanca, Palencia, Saragossa, Tenerife, Corunya, Tarragona, Toledo, Extremadura, i naturalment Girona. Entre aquests darrers comptavem amb la participació dels nostres companys Hèctor Andreu, Aleix Gubern i Dima Girnet. que van assistir amb els amics del GEiEG de Girona.
Hèctor va realitzar tres combats, guanyant el primer contra Sergio Almarcha per wazari, el segon el va guanyar per ippon contra Daniel Navas i es va classificar per a quarts on va lluitar contra Rafael Arisqueta perdent per yuko, i va quedar classificat en cinquena possició.
Aleix va lluitar contra Jaime Bertomeu i va perdre per ippon a pocs segons del final del combat.
Dima va lluitar contra Alvaro Gonzalez, i tot i una aventatge inicial a favor de Dima per wazari, va acabar perdent el combat per ippon. El segon combat va realitzar-lo enfront el campió provincial de Múrcia de la darrera temporada, Adrian Miñano, i va perdre per ippon.
Tots tres van manifestar haver aprés i disfrutat molt de l'experiència. L'ambient de la competició els va resultar molt emocionant i les hores compartides entre col·legues durant aquest llarg cap de setmana van ésser, sens dubte, el millor incentiu per a seguir endavant i preparar-se per a obtenir bons resultats en la nova temporada que està a punt de començar.
FELICITATS A TOTS TRES !!!

3 comentarios:

Dima.. dijo...

Joer, aun haciendo 2 combates i perdiendo los dos me dais un aire de campeon, por no hablar de los representantes del judo blanes, que parecemos el futuro local...alomejor lo somos!!!
Gracias a los 2 Albertos, 1º por prestarme su gran master azul i el chandal i a nuestro redactor por su magnifico trabajo.

HECTOR dijo...

vayaa equipazo qe tenemos..
no me lo pase bn ni nada con vosotros jaja
estee año arrasaremoss jojo!
un beso

hector

judonovaunio@hotmail.com dijo...

felicitats als tres de partde tot el nostre equip.

Esperemcoincidir d'aqui a poc al tatmi

records