domingo, 15 de noviembre de 2009

1r RANKING CATALA INFANTIL







El dissabte 14 de novembre a les instal·lacions esportives Mundet de Barcelona va tenir lloc el primer ranking català d'aquesta categoria. El nostre club van participar amb Martí Andreu (-50kg), Gerard Estevez (-66kg) i Laura Martín (+63kg).

Marti va fer una molt bona competició, va guanyar per ippon de seoi nage el primer combat i per un wazari el segon. Va participar en la semifinal i va perdre el combat per osaekomi, amb el que va competir més tard pel tercer lloc, però va perdre la medalla també per osaekomi.

Laura va tenir la seva primera participació en un ranking català i malgrat els nervis va aconseguir guanyar un combat, dels tres que va fer, per ippon. Va finalitzar, per tant, amb un bon gust de boca de la seva primera experiència, el que sense dubte l'haurà d'animar a seguir per aquest camí.

Sens dubte, el protagonista de la jornada va ésser Gerard qui va aconseguir "pillar xapa" al quedar segon classificat després de guanyar tres combats per ippon de tani otoshi i perdre la final contra un rival amb un gran nivell tècnic.

Moltes felicitats a tots tres i penseu que la temporada no ha fet més que començar. Esperem que aquests tres joves judokes donaran moltes satisfaccions al nostre club aquesta temporada !!!
Podeu veure aquí un dels ippons de Gerard






1 comentario:

Hector Andreu dijo...

Primer de tot vull felicitar a en Gerard, perquè sincerament, gerard va realitzar una competició brillant, impregnat de bones accions i nomès petits errors però que sens dubte es corretgiran :) Et felicito de part meva perque ho vas fer estupendament, segueix així :D
Respecte a en Martí i la Laura us dic el mateix seguiu així, milloran cada dia més i intentan apendre cada cop més. Les coses milloraran segurisim!

ENHORABONA ALS 3!