lunes, 9 de noviembre de 2009

RANKING CATALA CADETS




El dissabte 7 de novembre van competir en aquests ranking en les instal·lacions deportives Mundet de Barcelona els companys Dani López (+90 kg) i Gerard Besalú (-73 kg).


Dani va lluitar en un sol combat que va resultar molt disputat on va poder tenir opció de victoria en més d'una ocasió, però finalment un petit error va significar la victoria del seu oponent. Malgrat això, ja que només eren dos en la categoria, Dani va quedar classificat en segon lloc al podi.


Gerard va lluitar en tres combats i va guanyar un combat per ippon contra un cinturó marró, el que li significa acumular uns punts de cara a obtenir el cinturó negre en un futur, que esperem, no llunyà.


Ànims campions !!!

6 comentarios:

Hector Andreu dijo...

Doncs com sempre soc l'únic que comenta, no sere menys ara jaja
Voldria comentar una miqueta els combats dels nostres companys.
Per començar, en Gerard: En els combats vas estar molt bé, potser va faltar una mica més de agarre però tot i axí em va agradar bastant. El primer era molt dificil, un rival molt dur, tingues en compte que va qedar 2n del teu pes. El segon ja la cosa va canviar, anaves més segur i això et a donar la victoria, una bona entrada que casi lesiones a l'altre jaja. El tercer combat també va ser molt bo, llàstima perque anaves guanyant, però et vas despistar i vas anar a per ell. Pero en resum, molt bona competició :)
Per part de Dani, no cal dir moltes coses.. perque ja tu vaig dir, el combat no era massa dificil ja que no és competidor invencible, vas estar molt segur i vas entrar molt bé, va faltar polir lúnic error del combat, malauradament això va decidir el combat. Però hi ha temps per millorar i anar a millor :D

FELICITATS ALS DOS!


Hector.

Hector Andreu dijo...

havera si algu s'anima a comentar jajaja

vingaa una abraçada

mestres cicle inicial dijo...

No hi era així que no puc comentar, el que puc fer es felicitar-vos per estar allà.

I vull noticies del Ama Guadalupekoa, que he vist al arajudo que vau participar (he vist al teu germà i al teu pare Hector)

MARC DAILOS

Hector Andreu dijo...

Doncs del País Vasc ens emportem una tercera posició, per part de Ariadna del club la selva, una cinquena posició del meu germà jaja i sobretot la constancia de tots els altres i totes aquestes ganes de lluitar per millorar. Jo tampoc vaig poder asistir-hi a Hondarribia però segons man dit les sensacions són bones, molt bon ambient i sobretot molt bon judo.
FELICITATS A TOTS
Vinga una abraçada!

Hector Andreu dijo...

ALGUN DUBTE.. CONSULTEU EL MEU BLOG EXPLICO LA COMPETICIO DE MARTI
I NOVA EXPERIÈNCIA DE L'ARBITRE ALBERT JAJAJAJ

albert andreu dijo...

Hector m´agrada el teu blog, no sabia que tenies un. A veure si algun altre company et visita.