jueves, 19 de noviembre de 2009

CAMPIONAT EUROPEU DE JUDO VETERANS

Del 10 al 14 de novembre va tenir lloc a Lignano (Italia) el campionat d'Europa de Veterans, on va participar el nostre company i monitor de la classe dels adults David Viladomiu en la categoria M3 en -81 kg. David va guanyar per ippon el primer combat contra Goran Antolin, de Croàcia, i va perdre contra el rus Abdulkhazhiev Beslan (anterior campió del món). Malauradament, el rus perdria posteriorment contra tot pronòstic i David es va quedar sense opció de repesca.

Estem orgullosos de la participació del nostre company en aquest important aconteixement esportiu, esperem que serveixi d'exemple per als joves judokes del nostre club, i li desitgem la millor sort en els propers campionats de veterans (als que sembla estar força aficionat)

Volem també fer menció de la participació d'altres vells coneguts i amics del nostre club: Ignacio Hernandez (Judo Pineda) i Pedro Carpintero (GEIG). Aquest darrer va quedar 5è classificat en la categoria M7 - 90 kg