martes, 10 de noviembre de 2009

XVIII TORNEIG INTERNACIONAL AMA GUADALUPEKOA











El dissabte 7 de novembre va tenir lloc a Hondarribia el popular torneig internacional en la categoria infantil a aquesta bonica vila del pais basc. El nostre club van participar amb els judokes Martí Andreu (-50 kg) i Gerard Estevez (-66 kg) que formaven part de d'una expedició conjunta amb una judoka de Club Judo Pineda (Marta) i tres del Club de Judo la Selva (Ariadna, Arianna i Arnau), organitzada pel Club Judo Pineda.

Martí va guanyar el primer combat per dos wazaris i va pasar a la fase següent, on li va tocar lluitar amb el campió de la comunitat de Múrcia amb el que va perdre per yuko. Va fer un tercer combat contra un adversari d'Avilès amb el que va perdre per dos yukos. La seva classificació definitiva va ser cinquè.
Gerard va fer dos combats que va perdre per ippon amb dos rivals molt difícils, que van quedar molt ben classificats ja que van pujar primer i segon respectivament al podi.

Sens dubte va resultar una experiència enriquidora per a tots aquests joves judokes que van sentir en les seves pròpies carns l'emoció i els nervis d'una competició amb un gran nivell i, alhora ,va suposar la seva primera sortida fora de Catalunya per a competir i poder gaudir del seu esport amb altres nois i noies de diferents comunitats autònomes i, fins i tot, nacionalitats ja que hi va haver una important participació de clubs francesos.
Al matí del diumenge van participar en una jornada d'entrenament dirigida pel responsable de l'equip nacional infantil masculí Jesus Alcibar Garcia, on van poder suar el kimono durant dues hores.
Però no tot va ésser judo aquest cap de setmana, també van tenir temps per poder fer turisme per Hondarribia i visitar alguns bars acompanyats d'alguns pares, mares i entrenadors per gaudir de la gastronomia local, els coneguts "montaditos" i tapes, i van poder compartir entre ells moltes estones d'oci i esbarjo en l'hotel i durant tot el viatge, vivències amb les que van enriquir, encara més, aquesta experiència.
Volem aprofitar per agrair l'organització d'aquesta expedició, així com el convidar-nos a participar en la mateixa, al Club de Judo Pineda, amb el que ens uneix una ja antiga amistad.

Moltes felicitats als nostres judokes i ànims que aquesta, segur que no serà la darrera competició fora de casa !!

2 comentarios:

Hector Andreu dijo...

Vull felicitar a tots els nostres judokes. Especialment a dos en concret: Gerard i Martí. Per el seu esforç i per les seves ganes d'aprendre.
Felicitats craks!

Unknown dijo...

Primer de tot voldria felicitar als nostres campions pel gran entusiasme que van mostrar, perquè després de l'esforç va venir la satisfacció i l'enriquiment.
Els judoques van compartir un cap de setmana ple d'emocions, riures i amistad que ben segur recordaran sempre.
Els pares també vam gaudir amb els nostres fills i amb els "zuritos" de cervesa que van acompanyar uns montaditos excepcionals!!..
Això s'ha de repetir!!